Dr Naser Al Sane održao sastanak sa Predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem

0

Predsjednik Globalne organizacije parlamentaraca protiv korupcije dr Naser Al Sane je zajedno sa predstavnicima MANS-a danas održao sastanak sa Predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem. Na sastanku sa Predsjednikom Vujanovićem razgovarano je o trenutnim reformama u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, te o neophodnosti podrške najviših državnih funkcionera tom procesu. dr Al Sane je istakao da je neophodno da Parlament uspostavi posebno radno tijelo za borbu protiv korupcije I organizovanog kriminala, kako bi na sistematičan način mogao da prati rad Vlade u toj oblasti.

Predsjednik Filip Vujanović istakao je svoju punu podršku svim aktivnostima koje će doprinijeti da se unaprijedi borba protiv korupcije i organizovanog kriminala. Poštujući Ustavne nadležnosti, Predsjednik je u potpunosti podržao ideju osnivanja posebnog parlamentarnog radnog tijela za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, u skladu sa najboljim praksama u regionu.

Na sastanku je zajednički istaknuto da bolji rezultati u borbi protiv korupcije doprinose povećanju stranih investicija, te poboljšanju životnog standarda stanovništva.

Vuk Maraš
Direktor Monitoring programa

Komentari su isključeni.